U četvrtak odluka: F4 u Zagrebu?

U četvrtak sastanak Romana LIsca i čelnika NLB lige sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem. Ukoliko postignu dogovor, F4 u "Areni" od 22.aprila.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

14:04

Default images

Čelnici NLB lige sastaće se u četvrtak sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, kada će definitivno biti poznato da li će Fajnal For regionalnog takmičenja biti održan u glavnom gradu Hrvatske.

Zagreb je, i pored najava brojnih srpskih medija, da će F4 biti održan u Vršcu, prvi izbor regionalnog takmičenja, ali za taj turnir mora da garantuje grad Zagreb, jer je Cibona u velikim finansijskim problemima.

Za organizaciju završnog turnira lige potrebno je preko 130 hiljada evra, koje Cibona nema.

U Ciboni koja se nalazi u milionskim dugovima računaju na zaradu tih dana, ali ne od prodaje karata, već od iznajmljivanja dvorane "Dražen Petrović" za održavanje koncerata u tom periodu (22-24 april).

Olakšavajuća okolnost za grad Zagreb i gradonačelnika Milana Bandića, ako zaista žele taj turnir u "Areni" je što bi dvorana bila besplatna – tri dana bi ušli u broj dana za koje grad Zagreb može bez dodatne naknade da koristi Arenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: