Kapelo: "Verujem u Terija"

Selektor Engleske Fabio Kapelo potvrdio da ne namerava da se odrekne Džona Terija, i da je afera završena.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 08.02.2010.

13:34

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Italijan Fabio Kapelo izjavio je da je siguran da će doskorašnji kapiten državnog tima Džon Teri prevazići sve probleme i biti važan deo tima koji će igrati na predstojećem prvenstvu sveta u Južnoj Africi.

Teriju je oduzeta kapitenska traka engleskog državnog tima, nakon što se u javnosti saznalo da je suprugu Toni Pul varao sa ženom bivšeg klupskog druga Vejna Bridža, a bio je doveden i njegov nastup na ovogodišnjem Mundijalu.

Kapelo je, medjutim, odlučio da Terija kazni samo oduzimanjem kapitenske trake.

"Teri je jedan od najbitnijih igrača reprezentacije i neme govora da će biti odstranjen iz ekipe. Afera je gotova i vreme je da nastavimo dalje", izjavio je Kapelo.

Ostanak Terija znači i da od eventualnog učešća Vejna Bridža u Južnoj Africi nema ništa. Fudbaler Mančester Sitija izjavio je nakon skandala da "neće igrati u ekipi u kojoj nastupa i Teri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: