Partizan pobedio Liteks, 3:2

Fudbaleri Partizana savladali su u četvrtoj test utakmici na pripremama u Antaliji ekipu bugarskog Liteksa rezultatom 3:2.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2010.

14:42

Default images

Strelci za prvaka Srbije bili su Nemanja Tomić u 41, Brana Ilić u 61. i Saša Ilić u 71. minutu. Golove za prvoplasirani tim prvenstva Bugarske postigli su Popov u 81. minutu iz jedanaesterca i Stanković, autogol, u 85. minutu.

Prvo poluvreme 'crno-beli' su počeli u 'šarenom sastavu', Stevanović je pomešao igrače koji su uglavnom počinjali prethodne mečeve i one koji su kretali sa klupe.

U startnih jedanaest bili su D. Božović - Kamberović, M. Jovanović, Stanković, Lazevski - B. Jovanović, Fejsa, Tomić, Moreira - Kleo, B. Ilić.

U drugom poluvremenu igrali su Radosavljević – Kamberović (od 78. Krneta), Knežević, Stanković, Lazevski (od 61. Lomić) – Branislav Jovanović (od 71. Petrović), Brašanac – Mijić, Moreira (od 61. Saša Ilić), Brana Ilić (od 71. Davidov) – Kleo (od 66. Diara)..

Utakmicu su propustili Mladen Božović, Krstajić i Vašington.
www.partizan.rs
Partizan je do vođstva stigao u 41. minutu, Tomić je pogodio iz slobodnog udarca. Prethodno je oboren Kleo a igač Liteksa dobio crveni karton, sa pravom zamene.

Drugi gol postigao je Brana Ilić u 55. minutu na dodavanje Saše Ilića. Strelac nije šutirao iz prve, zadržao je loptu nešto duže ali na kraju preciznim udarcem savladao golmana Gollubovića.

Treći gol za Partizan postigao je Saša Ilić, glavom posle centaršuta Mijića.

'Crno-beli' su propustili još nekoliko dobrih prilika za postizanje gola, a u finišu je posle dva pada koncentracije igrača odbrane bugarski tim stigao do minimalnog poraza.

Prvo je Srđu Kneževića lopta pogodila u ruku u šesnaestercu, posle toga je Stanković pogrešio posle šuta Petkova.

Liteks je vodeća ekipa bugarskog prvenstva, posle polusezone ima četiri boda više od CSKA, devet više od Levskog, a u sastavu su sedmorica sadašnjih i bivših reprezentativaca Bugarske (Petkov, Kišišev, Janev, Popov, Petkov, Nikolov, Zanev), petorica Brazilaca i dva internacionalca iz Srbije, golman Uroš Golubović i Nebojša Jelenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: