Pančevo pomaže Nađi Higl i za OI

Predstavnici Grada Pančeva uručili su u četvrtak plivačici Nadji Higl rešenje o dodeli 1,3 miliona dinara za pripreme za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 04.02.2010.

13:48

Default images

Nadjinom bratu i treneru Sebastijanu Higlu uručeno je rešenje o stipendiranju za stručno usavršavanje, u iznosu prosečne zarade u Srbiji, navodi se u saopštenju gradske uprave.

Član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nikola Damjanović je rekao, da će Grad Pančevo i ubuduće podržavati mlade sportiste i sportske talente i da je za tu namenu formiran poseban fond.

On je pozvao potencijalne donatore da se priključe projektu "London 2012" i podrže sportiste koji će učestvovati na Olimpijskim igrama, piše u saopštenju.

Nadja i Sebastijan Higl su zahvalili Gradu Pančevu za podršku i naveli da su sve napore usmerili na pripreme za učešće na Olimpijadi u Londonu koja je njihov konačni cilj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: