Mecelder: "Ja sam jedina žrtva"

Kristof Mecelder, odbrambeni igrač Real Madrida, ogorčen je ponašanjem uprave 'kreljevskog kluba' prema njemu.

Izvor: B92

Petak, 29.01.2010.

04:15

Default images

Mecelder je ove sezone nastupio u samo jednoj prvenstvenoj utakmici, i u jednom meču Kupa Kralja. 29-godišnji Nemac smatra da je on jedini ispaštao nakon poraza od Alkorkona u gostima (4:0).

"Teško smo poraženi od Alkorkona u kupu, što je bio veliki šamar za nas. Ali, samo je jedan čovek ispaštao zbog tog poraza, a to sam bio ja. Izgleda da su tražili samo jednu žrtvu i pronašli mene. Nakon toga sam postao suvišan čovek za trenera Pelegrinija", rekao je Mecelder.

Bivši fudbaler Borusije iz Dortmund želi da što pre napusti Real.

“Želim negde da igram. Samo želim novi klub, nove motive i normalnu atmosferu. Ne treba mi nikakav gigant od kluba, ne moram da igram ni u Ligi šampiona. Samo hoću da igram id a osetim izgubljenu fudbalsku strast."

Mecelderu ugovor sa Madriđanima ističe na kraju sezone, kada će moći da bez obeštećenja pronađe novi klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: