Reina: Osvajanje titule nije realno

Golman Liverpula Pepe Reina rekao je da nije realno da njegov klub ove sezone osvoji Premijer ligu.

Izvor: B92, BBC

Subota, 12.09.2009.

14:31

Default images

Tim Rafaela Benitesa je prošlu sezonu završio na drugom mestu iza Mančester Junajteda, koji je odbranio titulu. „Možda je vreme da budemo realni i da ne mislimo o tituli već o tome kao da pobedimo a narednoj utakmici“, izjavio je Reina.

Liverpul je tokom letnjeg prelaznog roka napustio Ćabi Alonso, koji je prešao u madridski Real, a potrošeno 38 miliona funti na dovođenje Glena Džonsona iz Portsmuta i Alberta Akvilanija iz Rome. Reina smatra da Liverpulu nedostaje kvalitet.

„Znamo kakav tim imamo i ne možemo ništa da uradimo tim povodom. Sve što možemo da uradimo je da zavrnemo rukave, naporno radimo i pokušamo da dobijamo mečeve. Tim kao što je Mančester Junajted ima mnogo igrača koji mogu da održavaju ravnotežu, mi nemamo individualce. Čelsi ima Didijea Drogbu koji može da primi svaku loptu, a mi to nemamo“, izjavio je Reina.

27-godišnji španski golman stigao je u Liverpul 2005. godine iz Viljareala i jedini trofej koji ima sa ’crvenima’ je u FA kupu 2006.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: