Anri zbog povrede propušta Farane

Napadač Barselone Tijeri Anri povredio se u ponedeljak pa će propustiti meč Francuske i Farskih ostrva u kvalifikacijama za SP 2010.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2009.

19:04

Default images

Anri neće putovati sa reprezentacijom u Toršavn jer je osetio bol u obe ahilove tetive. Kvalifikacioni meč za prvenstvo sveta 2010. u Južnoj Africi igra se u sredu, 12. avgusta i biće prilika 'trikolorima' da sa eventualnom pobedom smanje bodovnu razliku u odnosu na lidera sedme kvalifikacione grupe, selekciju Srbije.

Srbija vodi u toj grupi sa 18 bodova iz sedam utakmica i ima osam bodova prednosti nad drugoplasiranom Francuskom, koja je odigrala dva meča manje. Treća je Litvanija sa devet bodova iz sedam mečeva, a potom slede selekcije Austrija i Rumunija sa po sedam bodova iz šest utakmica. Na začelju su Farska Ostrva sa samo jednim osvojenim bodom.

Srbija će ovaj reprezentativni termin iskoristiti za prijateljsku utakmicu u Južnoj Africi sa domaćinom narednog Mondijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: