Fed: Trijumf Ane Jovanović za 4:0

Pobedom Ane Jovanović nad Marijom Hose Martines Sančes - 3:6, 6:3, 7:6 - Srbija je protiv Španije povela 4:0 u meču za popunu Svetske A grupe Fed kupa.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2009.

18:44

Default images

Duel Jovanovićeve i Sančesove nije imao rezultatski značaj jer je srpska selekcija već obezbedila plasman u Svetsku grupu Fed kupa prvi put u istoriji. U subotu su singl mečeve dobile Ana Ivanović i Jelena Janković, a u nedelju je istorijsku pobedu obezbedila Jelena Janković pobedom nad Anabelom Medinom Gariges.

Peti meč duela Srbija - Španija između dublova nije završen zbog kiše. Meč je prekinut pri vođstvu španskog para Ljagostera Vives, Lurdes Dominges protiv Aleksandre Krunić i Ane Jovanović 6:1, 1:0.

Žreb za prvo kolo Svetske grupe ya 2010. godinu održaće se trećeg juna u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: