Divac: Pobediću, ako se glasa javno

Kandidat za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac izjavio je da će sigurno pobediti ukoliko glasanje bude javno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.02.2009.

17:48

Default images

Izborna skupština OKS održaće se u utorak u 11 sati u beogradskom hotelu "Zira", a delegati će birati između Divca i aktuelnog predsednika Ivana Ćurkovića.

"Osećam se danas kao i prvog dana kada sam ušao u kampanju za predsednika. Ono što je bilo do mene ja sam uradio, razgovarao sam sa svim savezima, predao moje programe. Sada je do delegata Skupštine OKS da izglasaju predsednika", rekao je Divac agenciji Beta.

Divac veruje da može da pobedi, i da se ne bi nikada kandidovao da u to ne veruje. "U direktnim kontaktima vidim da imam veliku većinu. Predlaže se da bude javno glasanje i ja to podržavam, jer ne treba da krijemo ništa, pogotovo u sportu", rekao je Divac.

Na pitanje šta će se dogoditi ukoliko glasanje bude tajno, on je odgovorio: "E, onda je sve moguće. Ako bude javno - pobediću".

Aktuelni predsednik OKS Ivan Ćurković nije želeo da govori o predstojećim izborima i to je objasnio: "Sve što sam imao da kažem do sada sam rekao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: