Četvrtak, 05.06.2008.

15:49

Stevanović prvo pojačanje Partizana

Izvor: B92, Beta

Default images

Dosadašnji fudbaler OFK Beograda Ivan Stevanović predstavljen je na stadionu Partizana kao prvo pojačanje tog kluba u letnjem prelaznom roku. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, a Stevanović će četvorogodišnji ugovor sa Partizanom potpisati 30. juna, kada zvanično počinje prelazni rok.

"Presrećan sam zbog prelaska u Partizan. Poklopile su moje ambicije i ambicije 'crno-belih'. Sada je na meni da se dokažem i verujem da ću uspešno igrati na poziciji na kojoj sam najbolji", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Stevanović je rođen 24. juna 1983. godine i igra na poziciji desnog beka. On bi na tom mestu trebalo da zameni Nemanju Rnića, koji će od sledeće sezone igrati za belgijski Anderleht.

Stevanović je dodao da je ranije imao ponude nemačkog Volfsburga i francuskih prvoligaša Nanta i Nice, ali da se za Partizan odlučio zbog takmičarskih motiva.

"Presudila je moja želja za dokazivanjem i osvajanjem trofeja, a hoću sa Partizanom da se kvalifikujem za Ligu šampiona. Bilo je i finansijski boljih ponuda, ali smatram da će novac doći kasnije, ako budem pokazao kvalitet", istakao je Stevanović.

Stevanović se zahvalio bivšem klubu OFK Beogradu, za koga ga, kako je rekao, vežu samo lepe uspomene.

"To je klub u kojem sam doživeo sve dobro u dosadašnjoj karijeri, a debitovao sam i za reprezentaciju u dresu OFK Beograda. Hvala im na nekoliko divnih godina", zaključio je Stevanović.

Stevanović je karijeru počeo u Borcu iz Čačka, za koji je od 2003. do 2006. odigrao 59 utakmica i postigao tri gola. U dresu OFK Beograda, od 2006. do danas, Stevanović je odigrao 61 meč i postigao dva gola.

Novi fudbaler Partizana za reprezentaciju Srbije debitovao je 24. novembra prošle godine protiv Kazahstana (1:0) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: