Drobnjak: "Mi tremu nemamo!"

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Sreda, 31.01.2007.

15:57

Default images

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da od svojih igrača u utakmici sa Unikahom u Evroligi očekuje da se bore koliko mogu, bez obzira na rezultat.

"Očekujem da se svi maksimalno bore i zalažu, da niko posle utakmice u svlačionici ne kaže 'eh, što nisam to uradio'... To očekujem bez obzira na konačni ishod, za koji ne sumnjam da će biti pozitivan", rekao je Vujošević.

Šampion Srbije Partizan dočekuje u četvrtak u 14. kolu Grupe B Evrolige prvaka Španije Unikahu u meču odlučujućem za obe ekipe za plasman u sledeću fazu elitnog takmičenja.

Pobeda je jedino što obema ekipama garantuje plasman u sledeću fazu takmičenja. Partizan, Unikaha i Cibona imaju po šest pobeda i sedam poraza i poslednje kolo odlučuje o plasmanu.

"Sve utakmice u Evroligi osim protiv Huventuda u Badaloni igrali smo kvalitetno i ravnopravno, a često je jedna lopta odlučivala. Nivo naših igara je rastao i verujem da će se taj rast i sutra nastaviti, protiv kvalitetnog tima koji ima svoje ambicije", rekao je Vujošević.
www.euroleague.net
Trener Partizana je zahvalio navijačima za podršku tokom sezone, ali je istakao da mu je žao što meč sa Unikahom neće moći da gledaju ljudi koji su pratili "crno-bele" i na utakmicama Jadranske lige i mečeva koji izazivaju manje interesovanje.

"Partizan je veliko ime sa velikim rezultatima u prošlosti. To što smo (u prošlom kolu u gostima) pobedili Panatinaikos ne bi trebalo da bude senzacija. Rezultati iz prošlosti i stari reprezentativni uspesi su građeni i svaka generacija ima pravo da pokuša da ih ponovi, te i ova", dodao je Vujošević.

Centar beogradskog tima Predrag Drobnjak rekao je da igrači utakmici pristupaju kao i svakoj drugoj.

"Izlišno je govoriti o značaju utakmice. Mi tremu nemamo i pristupamo utakmici kao i svakoj drugoj. Teško je i nezahvalno govoriti o detaljima utakmice protiv kvalitetnog protivnika, ali ovo je ono zbog čega smo se borili", rekao je Drobnjak.

Neki igrači Partizana imali su prehladu, ali će svi biti spremni za utakmicu koja počinje u četvrtak u 20.15 u hali "Pionir".

Za utakmicu su predviđene stroge mere obezbeđenja. Gledaoci će biti detaljno pregledani. Klub je apelovao na publiku da dođe ranije, a navijači su pozvali sve koji dolaze da ponesu šalove ili rekvizite u bojama kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: