Pobeda Zvezde u Zemunu sa 9 igrača

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 20.09.2006.

18:14

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde novi su lideri Meridijan Superlige. U odloženoj utakmici trećeg kola "crveno-beli" su pobedili poslednjeplasirani Zemun rezultatom 2:1.

Gosti su poveli u 37. minutu golom Ekvadorca Kastilja. Zvezda je bila na putu ka rutinskoj pobedi kada je u 66. minutu Rašković povisio na 2:0, ali se u sledećih 90 sekundi sve promenilo.

Najpre je Rašković gol proslavio skidanjem dresa i dobio drugi žuti karton. U sledećem napadu Vujošević je dao gol za Zemun. Domaći igrači su potrčali po loptu, a posle sukoba sa njima Zvezdin golman Ranđelović je takođe isključen.

U preostalih pola sata Zemun je sa dva igrača više napravio samo jednu priliku, Ignjatijević je u 85. minutu uputio loptu ka mreži, ali se ona zaustavila u blatu, pre nego što je pomoćni sudija podigao zastavicu.

Zvezda tako u večiti derbi ulazi sa sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Bod iza lidera nalazi se Mladost iz Apatina, a još za bod je slabiji OFK Beograd. Zemun je na začelju tabele sa jednim bodom iz šest mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: