Ponedeljak, 12.06.2006.

16:00

Stanković: Okrećemo se Argentini

Izvor: B92

Default images

Fudbaleri reprezentacije Srbije i Crne Gore tvrde da nedeljni poraz od Holandije neće poremetiti atmosferu u timu i nadaju se da će u nastavku Svetskog prvenstva uspeti da se izbore za plasman u osminu finala.

"Nije nam do pesme. Naravno da posle poraza ima gorčine, ali dan će proći i mi ćemo se okrenuti Argentini. Odmorićemo se, a dok ima nade, nećemo odustati. Drugarstvom smo se izborili za plasman na Svetsko prvenstvo i treba da uživamo u njemu", rekao je na konferenciji za novinare Dejan Stanković.

Napadač Mateja Kežman rekao je da "plavi" od Holandije nisu izgubili zato što su previše respektovali protivnika.

"Igrali smo kako znamo, borbeno, ali ovaj put nismo uspeli. I Holandija se prilagođavala nama, pa je u odbani igrala sa četiri fudbalera umesto sa tri kao do sada. Imamo kvalitet da u naredne dve utakmice popravimo utisak i izborimo se za drugu rundu", izjavio je Kežman.

Opširnije na našoj specijalnoj stranici posvećenoj Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: