AO: Markos Bagdatis u finalu!

Izvor: Željko Èaèija

Četvrtak, 26.01.2006.

13:45

Default images

Posle višečasovne borbe pune preokreta, Kipranin Bagdatis plasirao se u finale ovogodišnjeg Austalijan opena pobedom nad Argentincem Nalbandijanom 3:2 (3:6; 5:7; 6:3; 6:4; 6:4).

Nalbandijan je sigurnu igru u prva dve seta pretvorio u lagodno vođstvo, ali se mladi Kipranin nije predavao. Koncetrisanom i agresivnom igrom uspeo je da se vrati u meč i izjednači rezultat na 2:2 u setovima.

Pri rezultatu 5:4 u setovima i 15:15 meč je prekinut zbog iznenadnog pljuska. Bagdatis je bio vidno iznerviran, jer je po pokazanoj igri u tom setu bio bliži prolasku u finale.

U nastavku meča koji je trajao 3 sata i 27 minuta, Bagdatis je iskoristo je drugu meč loptu i tako napravio najveće iznenađenje prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: