Nedelja, 20.12.2009.

12:26

Paladino van terena 40 dana

Zvezda Đenoe Rafaele Paladino odsustvovaće sa terena oko 40 dana, ali neće morati da ide na operaciju, javili su italijanski mediji.

Izvor: B92

Default images

Napadač Đenoe je povredio koleno tokom susreta sa Valensijom u Ligi Evrope i prema prvim procenama, Paladino je trebalo da ide „pod nož“, ali naknadni testovi su pokazali da operacija neće biti neophodna. Paladino će se od povrede u ligamentima levog kolena oporavljati oko 40 dana.

Veruje se da će Paladino biti spreman za meč sa Kjevom početkom februara.

25-godišnji fudbaler je veći deo karijere proveo u Juventusu, a u Đenou je došao prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: