Ko može da ugrozi Dansku i Španiju?

Da li ćemo ponovo gledati finale Danska - Španija? Da li legendarna generacija Francuske može do još jedne krune?

Izvor: B92

Subota, 11.01.2014.

11:32

Default images

Da li će Hrvati konačno napraviti poslednji korak i uzeti konačno nešto više od bronze? Može li Srbija da ponovi uspeh sa svog parketa? Vraća li se Švedska u borbu za medalje?

Mnogo je pitanja pred predstojeće Evropsko prvenstvo u rukometu, koje se od 12. do 26. januara održava u Danskoj. Prave odgovore dobićemo tek po okončanju takmičenja, ali vam sportska redakcija B92 donosi blagi uvid u ono što vas očekuje.

Predstavljamo vam 15 reprezentacija koje će se boriti uz Srbiju, uz stručne analize trenera RK Partizan Aleksandra Brkovića i glavnog urednika specijalizovanog rukometnog portala Balkan-handball.com Žike Bogdanovića.

Ceo tekst pročitajte u našoj rubrici "Teme".

Petog januara mogli da se upoznate sa istorijom Evropskih prvenstava u rukometu, a osmog ste se čitali analizu reprezentacije Srbije.

Takođe, imali ste prilike da čitate intervjue sa Žarkom Šešumom i selektorom Vladanom Matićem, a do početka EP čitaćete razgovore sa Rastkom Stojkovićem i Petrom Nenadićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: