"Samo Novak može ispred Rafe na RG"

Legenda tenisa Džon Mekinro rekao je da bi Rafael Nadal bio prvi nosilac na Rolan Garosu da se on pita.

Izvor: AG

Sreda, 24.04.2013.

12:04

Default images

Osvajač sedam Gren slem titula dodao je da samo Novak Đoković zaslužuje da bude ispred Nadala kada je u pitanju šljakasti Gren slem.

Član organizacionog odbora Rolan Garosa Gi Forže najavio je mogućnost da Nadal bude jedan od prva četiri nosioca iako ne bude to zasluživao renkingom.

„Garantujem vam da niko od tenisera, ma koliko oni bili sjajni, ne želi da igra sa Nadalom u četvrtfinalu Rolan Garosa. Iskreno, ja bih ga stavio da bude prvi nosilac jer mislim da to zaslužuje“, rekao je Amerikanac koji je poznat i kao veliki poštovalac Novaka Đokovića.

„Mislim da čak ni ne treba postavljati pitanje da li bi Nadal trebalo da bude ispred Ferera ili Marija. Samo Đoković, zbog svih uspeha na šljaci, možda zaslužuje da bude ispred Nadala.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: