SL: Partizan pobedio Rudar

Rukometaši Partizana pobedili su na svom terenu Rudar iz Kostolca sa 33:28 u premijernom meču drugog kola Superlige Srbije.

Izvor: JT

Sreda, 19.09.2012.

23:25

Default images

Ta utakmica odigrana je deset dana pre ostalih mečeva drugog kola, pošto se u četvrtak okuplja reprezentacija Srbije, koja putuje u Nemačku na dvomeč, a ’crno-bele’ potom sledeće očekuje put u Moskvu na meč Lige šampiona.

U prvom delu meča primetno je bilo odsustvo svežine kod pulena trenera Brkovića, što je tim trenera Ajdačića znao da iskoristi i da sve vreme bude u rezultatskom egalu. Kao i prethodne sezone, drugi deo donosi nešto bolju igru u odbrani Partizana i bolju igru Radovanovića, pa su ’crno-beli’ deset minuta pre kraja imali plus pet, a tada su i praktično rešili meč.

Trener Brković za meč sa Rudarom nije stavio u tim Nemanju Ilića, kako bi se što bolje oporavio i debitovao u seniorskoj reprezentaciji Srbije u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: