TVB92: Real - Sevilja (ned, 12h)

Narednog vikenda na programu je 35. kolo španske Primere koje branilac trofeja Barselona dočekuje bez trenera Pepa Gvardiole.

Izvor:

Petak, 27.04.2012.

21:33

Default images

Madridski Real je u prošlom kolu pobedio Barsu i praktično osvojio titulu pošto četiri kola pre kraja ima sedam bodova prednosti.

Real u nedelju u podne na stadionu „Santajago Bernabeu“ igra sa Seviljom i tu utakmicu možete gledati u direktnom prenosu na televiziji B92.

Madriđani dolčekuju Sevilju četiri dana pošto su eliminisali iz Lige šampiona. Mihnenski Bajern je u drugom polufinalnom meču izgubio sa 2:1 od Reala, ali je posle boljeg izvođenja penala obezbedio plasman u finale koja će se odigrati na njegovom stadionu, Alijanc areni.

Sevilja je trenutno deveta na tabeli ali sa samo tri boda manje od Levantea i mesta koje vodi u Ligu Evrope naredne sezone i šest bodova manje od Malage koje je četvrtoplasirana. Sevilja je posle ubedljivog poraza od Hetafea (5:1) u prošlom kolu odigrala nerešeno upravo sa Levanteom – 1:1.

Barselona u poslednjoj utakmici kola gostuje Rajo Valjekanu u nedelju od 21.30h. Rajo je posle ubedljive pobede nad Osasunom (6:0) ponovo vezao tri poraza, ali je sa devet bodova više od Saragose i Hihona praktično obezbedio opsatanak u Primeri.

U derbiju kola Malaga dočekuje Valensiju koja je posle dvomeča sa madridskim Atletikom u četvrtak završila takmičenje u Ligi Evrope. Malaga je trenutno četvrta na tabeli sa tri boda manje od Valensije, koja če ukoliko pobedi osigurati sebi mesto u Ligi šampiona naredne sezone. Malaga je u poslednja tri kola osvoijla samo dva boda, dok je Valensija uspela da se oporavi posle ubedljivog poraza od Espanjola (4:0) i istim rezultatom pobedi Betis.

Finalista Lige Evrope madridski Atletiko gostuje upavo Betisu i „juri“ treću uzastopnu pobedu kako bi ostao u trci za mesta koja vode u evropska takmičenja naredne sezone.

Zanimljivo će biti i u Saragosi kojoj gostuje Atletik Bilbao. Baskijci su ponovo oduševili Evropu i na prepunom „San Mamesu“ pobedili Sporting iz Lisabona sa 3:1 i plasirali se u finale Lige Evrope i oni će kao i njihov rival 12. maja u Bukurešta u Saragosi tražiti treću pobedu u nizu.

Finalnu utakmicu Lige Evrope u direktnom prenosu iz Bukurešta 9. maja moći ćete da gledate na televiziji B92.

Primera, 35. kolo:

subota
18.00h Espanjol – Sporting Hihon
18.00h Hetafe – Maljorka
18.00h Levante – Granada
18.00h Real Sosijedad – Rasing Santander
22.00h Viljareal – Osasuna

nedelja:
12.00h Real Madrid – Sevilja
16.00h Saragosa – Atletik Bilbao
18.00h Malaga – Valensija
19.45h Betis – Atletiko Madrid
21.30h Rajo Valjekano - Barselona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: