Raul: Murinjo radi veoma dobro

Legendarni fudbaler Real Madrida Raul Gonzales rekao je da trener tog španskog tima Žoze Murinjo odlično radi svoj posao.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2012.

23:23

Default images

"Murinjo je do sada radio veoma dobro, činio je stvari kako je on mislio da treba."

"Napravio je kompetitivan tim koji je dve godine zaredom igrao polufinale Lige šampiona, posle mnogo godina tokom kojih klub nije mogao da dodje tako daleko", rekao je Raul novinarima u Madridu.

Real je posle penala ispao od minhenskog Bajerna u polufinalu Lige šampiona.

"Ja sam u karijeri takodje imao loša iskustva sa penalima, ali i dalje uživam u ovom sportu", kazao je sadašnji fudbaler nemačkog Šalkea.

"Pored osvajanja kupa, još mnogo stvari je dobro odradjeno. Real u nedelju može da postane šampion Španije i igrači moraju naći svoju snagu i da daju sve od sebe da osvoje titulu", dodao je on.

Raul je pohvalio i trenera Barselone Pepa Gvardiolu, koji u narednom periodu treba da donese odluku da li će ostati u katalonskom klubu i sledeće sezone.

"Fudbalu je potreban Gvardiola i on će doneti najbolju odluku", kratko je prokomentarisao Raul.

Raul je 16 godina nastupao za prvi tim madridskog Reala za koji je odigrao 741 utakmicu i postigao 323 gola. On je za reprezentaciju Španije odigrao 102 utakmice i bio strelac 44 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: