Stojković: Utakmica kao svaka druga

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da je Zvezda dobar tim i da će ‘crno-beli’ u sredu na ‘Marakani’ pružiti maksimum.

Izvor: SO

Utorak, 20.03.2012.

18:38

Default images

“Pripremamo se kao i za svaku utakmicu, znamo da će biti teško. Zvezda prepoznatljivo dobro igra otkad je Robi trener, ne bih izdvojio nikoga posebno, sve su to dobri igrači, a na nama je da pružimo maksimum i da vidimo na čemu smo".

“Radim na tome da podignem formu, nadam se da ću je podići još više u narednom periodu. Međutim, nije bitno da li ću ja primiti gol, mnogo je važnije da ekipa beleži pobede”, dodao je golman Partizana.

Na pitanje da li se plaši da se ne ponove nemile scene od prošlog meča na ‘Marakani’, Stojković kaže:

“Ne želim uopšte da pričam o tome, želim da se koncentrišem samo na fudbal, iako izgleda da je nama zanimljivije da pričamo o tome nego o fudbalu".

Fudbaler Partizana Stefan Babović nada se da lepoj utakmici.

“Zvezda je veoma jak tim, odlično su krenuli, igraju dobro. Mi smo motivisani, kao i uvek protiv njih, i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Nama je primarno prvenstvo, ali to ne znači da ne želimo da osvojimo Kup. Trudićemo se da ostanemo neporaženi. Derbi nekada nije atraktivan, ali nadam se da će ovaj put biti”.

Babović kaže da Partizan neće ući rezervisan u prvi meč.

“Nisam trener, ne znam, ali nećemo biti rezervisani, mada to ne znači da nećemo igrati pametno. Uvek idemo na pobedu, to smo i pokazali u prošlosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: