Nova vest
Košarka 31

4.5.2024.

9:25

Jokić pred Minesotu: Edvards je sjajan, ima sve u arsenalu VIDEO

Košarkaši Denvera i Minesote započeće polufinalnu seriju Zapadne konferencije naredne noći od 01.00.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Nema dileme da će već na startu serije u Bol areni biti mnogo vatre, posebno jer mnogi vide Minesotu kao veoma neugodnog protivnika šampionu NBA.

Denver je drugi put u seriji za dve godine eliminisao LA Lejkerse, dok je Minesota lako izašla na kraj sa Finiksom.

Sve oči navijača Nagetsa uprte su u Nikolu Jokića koji je dobro svestan izazova, a pred prvi meč je posebno izdvojio Entonija Edvardsa, kao igrača na kog treba obratiti posebnu pažnju.

"On je sjajan. Veoma je opasan igrač. Talentovan košarkaš koji može sve da uradi, koji ima sve u svom arsenalu. Uz to je i zabavno biti u njegovoj blizini. Nadajmo se da ćemo se i mi malo zabaviti", poručio je Jokić.

Nije samo Edvards u fokusu Jokića i košarkaša Denvera, već i Rudi Gober koji je pre dve godine stigao u redove Timbervulvsa.

"Kada je Tim Koneli napravio taj trejd za Gobera, svi su mu se smejali na tome što je uradio. Ali on je stvorio snažan tim. Mislim da za to zaslužuje sve čestitke. Stvarno su dobro sastavljeni", podvukao je Jokić.

Podeli:

Komentari 31

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 31

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

Sada naplaćuju i ovo

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Bug

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu