Pucnjava prekinula meč u Meksiku

Meč meksičke Aperture između domaće ekipe Santos Lagune i Monarkas Morelije u Toreonu u 40. minutu prekinuli su pucnji iz vatrenog oružja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2011.

15:47

Default images

Prvo se čuo pucanj, a zatim se pretvorilo u rafalnu paljbu koja je naterala fudbalere da sprintom napuste teren, a publiku da se baci na pod.

Činilo se da je neko na stadionu Korona počeo da rešeta iz puške, međutim, na sreću svih prisutnih, pucnjava nije bila na sportskom objektu već u njegovoj blizini.

U pitanju je bio sukob policije i kriminalaca ispred stadiona, ali ono što je najbitnije niko od gledalaca i igrača nije povređen u ovom incidentu. Policija je u ponedeljak izdala saopštenje u kome stoji da je u pitanju bila akcija hapšenja pripadnika dva narko kartela Sinaloa i Zetas i da su kriminalci prvo pucali na policiju a potom i u pravcu stadiona kako bi izazvali haos i tako iskoristili priliku da pobegnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: