Manćini: "Milan će lako do Skudeta"

Trener Mančester sitija Italijan Roberto Manćini tvrdi da će fudbaleri Milana bez problema osvojiti Skudeto.

Izvor: LB

Utorak, 28.12.2010.

20:09

Default images

Manćini koji je pre Sitija vodio Inter, gradskog rivala Milana, smatra da će baš bivši napadač Intera Zlatan Ibrahimović doneti titulu ‘rosonerima’.

Milan trenutno ima 13 bodova prednosti u odnosu na Inter, koji je nedavno promenio i trenera. Brazilac Leonardo, bivši igrač i trener Milana, zamenio je na na klupi ‘neroazura’ Španca Rafu Benitesa.

"Milan ima najveće šanse da osvoji Skudeto. Sa Ibrahimovićem u timu sve je drugačije. Igrači poput njega lako mogu da promene tim”, izjavio je Manćini za 'Gazeto delo sport'.

Ibrahimović je u Inter stigao 2006. godine, kada je ekipu vodio baš Manćini. On je za 'neroazure' odigrao 88 mečeva i postigao 57golova.

Nema sumnje i da će Antonio Kasano, koji je nedavo stigao na ‘San Siro’, biti od velike pomoći u nastavku sezone. Međutim, Manćini je istakao da 28-godišnjak mora da bude maksimalno posvećen i koncentrisan.

Nadam se da će se Kasano dobro uklopiti u tim. On poseduje sve potrebne kvalitete i ne bi sebi smeo da dozvoli da izgubi još vremena”, zaključio je trener Sitija.

Što se Leonarda tiče želim mu sve najbolje, čini mi se da je pred njim lepa budućnost”, ocenio je Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: