Dujković: "Šanse da odem,minimalne"

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ratomir Dujković izjavio je da su male šanse da postane selektor Nigerije.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 25.02.2010.

13:29

Default images

Dujković je potvrdio da je razgovarao sa čelnicima fudbalskog saveza te afričke zemlje, ali da Nigerijci imaju dugačak spisak potencijalnih kandidata za selektora.

"Razgovarao sam sa predstavnicima njihovog saveza i u Nigeriji i u Londonu. Oni će odluku doneti krajem ovog meseca. Ipak, ako pogledate spisak kandidata, onda su mi šanse minimalne", izjavio je Dujković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Pored Dujkovića, medju najpoznatijim imenima na spisku kandidata su Englez Glen Hodl, Francuz Bruno Mecu i Švedjanin Lars Lagerbek.

Dujković je dodao i nije imao problema sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije zbog razgovora sa nigerijskim savezom.

"Ljudi su razumni, znaju da je to veliki izazov za svakoga. Jedini motiv zbog kojeg sam pristao da pregovaram sa Nigerijcima je šansa da ponovo vodim jednu reprezentaciju na Svetskom prvenstvu", zaključio je Dujković.

On je na prošlom Mundijalu 2006. godine vodio reprezentaciju Gane.

Selekcija Nigerije na Svetskom prvenstvu će igrati u Grupi B sa reprezentacijama Argentine, Grčke i Južne Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: