Butorović: „Žreb nije regularan“

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović tvrdi da je izvlačenje parova za polufinale Lav Kupa Srbije bilo neregularno, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Nedelja, 20.12.2009.

11:02

Default images

Prilikom izvlačenja kuglica, prva izvučena kuglica nije mogla da se otvori kako bi se na ceduljici pročitalo ime kluba, pa je vraćena u posudu sa preostale tri. Prilikom ponovljenog žrebanja nije bilo problema sa otvaranjem kuglice i tako se došlo do polufinalnih parova Partizan – Vojvodina i C.zvezda – OFK Beograd.

Razgovarali smo o žrebanju i saglasili se da je vraćanjem kuglice i ponovnim izvlačenjem načinjen ozbiljan propust. Dogovorili smo se da pribavimo televizijski snimak izvlačenja i da ga sutra detaljno analiziramo, iako se na sajtu FS Srbije može videti snimak žreba koji jasno potvrđuje da je bilo neregularnosti“, rekao je Butorović.

Butorović je rekao da će njegov klub svakako odigrati polufinalni meč sa ’crno-belima’.

Vojvodina će, bez ozbira na sve, sigurno igrati polufinalnu utakmicu sa Partizanom. To je jedinstven stav našeg Upravnog odbora“, naglasio je Butorović.

Ipak, predsednik Vojvodine rekao je da mu nije jasno zašto FSS ćuti, iako su čelnici Saveza upoznati sa time šta se dogodilo na izvlačenju.

Zbunjeni smo. Svi koji su prisustvovali izvlačenju parova znaju šta se dogodilo, ali niko se ne oglašava. Vojvodina će izneti svoj stav, upoznaćemo javnost i čelnike FS Srbije sa problemima koji dovode u pitanje regularnost izvlačenja parova polufinala Kupa. To je jedino što nam je presostalo“.

Snimak izvlačenja parova za polufinale Lav Kupa Srbije može da se pogleda na ovoj adresi. U kuglici koja nije otvorena iz prvog pokušaja nalazio se papir sa imenom OFK Beograda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: