Nova vest
Košarka 21

8.5.2024.

13:05

"Partizan je sada pod pritiskom"

Košarkaš Budućnosti Kenan Kamenjaš rekao je da je njegov tim protiv Partizana igrao na pravi način i da je to razlog što će majstorica odlučiti drugog finalistu ABA lige.

Izvor: Vijesti.me

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA liga/Filip Roganović

Košarkaši Budućnosti u drugom meču polufinala plej-ofa regionalne lige slavili su u Podgorici 74:73 i izborili treći meč, koji će se u petak od 19 sati igrati u Beogradskoj areni.

"Znali smo da će utakmica biti uzbudljiva. Igrali smo na pravi način - sa dosta kontakta i energije u odbrani. Iz odbrane smo dali dosta lakih poena. Na kraju je trener nacrtao akciju za Megija, ali se desilo da sam ja ostao sam, pa sam morao da odlučim. Nisam se osjećao najbolje sa linije za slobodna bacanja, šutirao sam 7-2, izvinjavam se navijačima na uzbudljivoj završnici, na svemu što sam priredio. Ali, pobjeda se piše, a igra briše. Idemo u Beograd da pokušamo da iznenadimo", rekao je Kamenjaš, prenose Vijesti.

Kamenjaš je posle promašenih bacanja uspeo da solidnu obradnu nad Avramovićem u poslednjem napadu, a bek Partizana nije uspeo da iskoristi zicer za pobedu.

"Odigrao sam odbranu najbolje što sam mogao. Avramović se zaustavio i, srećom, promašio", opisao je Kamenjaš.

Majstorica je u petak u Beogradu, a košarkaš Budćnosti ističe da je Partizan pod pritiskom, jer brani trofej.

"Partizan je favorit, pogotovo u Beogradu. Ali, oni su pod pritiskom. Mi moramo dobro da se odmorimo i pripremimo. Idemo rasterećeno, ali sa najvišim mogućim ciljem, a to je da pobedimo. Sanjamo pobedu, nećemo se predati. Idemo da se borimo do poslednjeg minuta, da svi pružimo maksimum, pa ćemo da vidimo za šta će to biti dovoljno. Nadam se pobjedi", poručio je Kamenjaš za Vijesti.

Podeli:

Komentari 21

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu