Ana Ivanović otpustila trenera

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Petak, 26.01.2007.

00:01

Default images

Srpska teniserka Ana Ivanović prekinula je saradnju sa trenerom Dejvidom Tejlorom.

"Odnos između igračice i trenera koji sa njom putuje veoma je neobičan", rekla je Ana za svoj vebsajt.

"Toliko vremena provodimo zajedno na terenu i van njega, pa je bitno da se dobro slažemo. Iako sam ostvarila napredak u igri, nisam se najbolje slagala sa Dejvidom van terena. To je počelo da predstavlja problem, jer nisam mogla da ostvarujem dovoljan napredak u igri u takvim okolnostima. Zato sam odlučila da prekinem saradnju. Želim Dejvidu sve najbolje".

Tejlor je uzvratio lepim željama.

"Tokom sedam meseci naše saradnje Ana je naporno radila, a njen plasman među 15 najboljih teniserki sveta predstavlja ohrabrujuću najavu budućnosti. Odlino smo sarađivali na terenu i želim njoj i njenom timu mnogo uspeha".

Ivanovićeva će nastaviti da sarađuje sa Skotm Birnsom, koji je zadužen za snagu i kondiciju. Istovremeno počeće potraga za novim trenerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: