Vujošević: 'Dostojan otpor Bosne'

Košarkaši Partizana pobedili su u subotu Bosnu, a trener srpskog šampiona Duško Vujošević zadovoljan je što je mogao da razigra igrače sa slabijom minutažom.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 07.11.2009.

22:43

Default images

"Bosna je sve vreme gubila, ali nije se predavala. Bili su uporni tražeći načine da nas ugroze, ali je presudio naš veći kvalitet", rekao je Vujošević."U našoj igri bilo je prostora i za egzibicone poteze, ali je bilo i puno praznog hoda. Opravdanje za propuste možemo naći u velikoj istrošenosti nakon susreta sa Orleanom".

Na pitanje šta očekuje od evroligaškog duela sa Lijetuvos Ritasom, koji je na programu u četvrtak, trener našeg najtrofejnijeg kluba istakao je da su Litvanci, kao domaćini, favoriti, ali da će se Partizan boriti kao uvek.

Trener Bosne Vlada Vukoičić ocenio je da nije nezadovoljan onim što su njegovi igrači pružili u 'Pioniru'.

"Čak petorica igrača sa početka sezone nisu bila u timu. Najviše problema imamo na poziciji plejmejkera, što se ispoljava na planu organizacije igre", zaključio je Vukoičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: