Zvezda ponovo pokreće "Lavlje srce"

Izvor: B92, zvanicni sajt

Ponedeljak, 22.10.2007.

20:03

Default images

Košarkaški klub „Crvena zvezda“ ove sezone ponovo pokreće akciju „Lavlje srce“ u okviru koje će se svakog meseca birati najpožrtvovaniji, najborbeniji i najhrabriji igrač u „crveno-belom“ dresu. Za sve ove odlike potrebno je imati lavlje srce, a vrednovaće se statističke karakteristike – skokovi, blokade, primljeni faulovi i ukradene lopte, podeljene sa brojem minuta provedenih u igri. Na ovaj način, KK Crvena zvezda želi da istakne osobine igrača, koje se često u javnosti ne vrednuju na pravi način.

Na kraju svakog meseca proglašavaće se pobednik i osvajač titule „Lavlje srce“, a nagradu koju dodeljuje "Zlatibor voda" dobiće pred početak prve utakmice KK Crvena zvezda u hali „Pionir“ u narednom mesecu.

Od početka sezone Crvena zvezda je odigrala šest utakmica, a u oktobru je preostao duel protiv Splita u subotu 27. novembra, posle koga će se proglasiti prvi igrač sa „Lavljim srcem“ u ovoj godini.

U trenutnom vođstvu je centar Nenad Mišanović sa 636 poena ispred Vladimira Tice sa 510, Omara Kuka sa 339 i Tadije Dragićevića sa 330.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: