"Ukoliko Durent ostane u Voriorsima može biti najbolji svih vremena"

Američki novinar Kolin Kauherd misli da budućnost Kevina Durenta u NBA ligi zavisi od toga koliko on želi da osvoji novu šampionsku titulu.

Izvor: LN

Sreda, 20.02.2019.

09:59

Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Kej Di nije mogao da osvoji titulu u Oklahomi, gde je poslednje sezone bio na pragu izbacivanja Golden Stejta, ali se posle poraza od Voriorsa preselio baš u tu ekipu sa kojom je imao otvoren put ka dugo željenom prstenu.

Sa tom ekipom je došao do dve uzastopne titule NBA lige, a Voriorsi su i glavni favoriti da ponovo trijumfuju ove godine.

"Durentu je bitno da na njega gledaju kao što gledaju na Lebrona. Za tri meseca Durent će osvojiti treću uzastopnu titulu. Za tri meseca Kevin Durent će biti MVP finala", ističe novinar FOX-a.

Ovog leta Durent će biti slobodan agent i imaće totalnu slobodnu pri izboru nove sredine. Mnogi pominju prelazak u Njujork Nikse, koji su trejdom Porzingisa napravili mesta za dolazak dva superstara, ali Kauherd veruje da će Durent ostati u Voriorsima.

Ukoliko Kej Di osvoji treći prsten, a zatim i četvrti, američki novinar misli da će ga to staviti u trku sa najboljim igračima ovog sporta svih vremea.

"Ako Kevin Durent ostane u Golden Stejtu i osvoji četvrtu titulu zaredom... Onda ćemo morati da imamo novu polemiku (oko GOAT-a) pored one između Lebrona i Džordana. Pričaćemo o Lebronu i Durentu", rekao je Kauherd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: