Vulvsi dobili Sparse, Beli ključni "šesti igrač"

Minesota Timbervulvsi iznenadili su San Antonio Sparse sa 98:86 za petu pobedu u šest mečeva na svom parketu.

Izvor: AK

Četvrtak, 16.11.2017.

04:37

Vulvsi dobili Sparse, Beli ključni
Foto: TanjugAP Photo/Jim Mone

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica postigao je 11 poena (5/9 iz igre, 1/2 trojke) uz četiri skoka, dve asistencije te po ukradenu loptu i blokadu za 22 minuta na parketu.

Bjelica je bio jedan od ključnih faktora Vulvsa kao glavna podrška startnoj petorci u prvoj pobedi Vulvsa nad "mamuzama" posle 12 poraza.

Vulvse je predvodio Karl-Entoni Tauns sa 26 poena i 16 skokova, dok je Džef Tig ubacio 16 poena i imao šest asistencija.

Endru Vigins je poput Bjelice postigao 11 poena, dok je deset dodao Tadž Gibson. Podbacio je Džimi Batler sa šest poena pogodivši tek dva od 13 šuteva iz igre.

U ekipi Sparsa, koja i dalje ne može da računa na Kavaja Lenarda i Tonija Parkera, najbolji je bio Lamarkus Oldridž sa 15 poena i deset skokova. Pratili su ga Pau Gasol i Peti Mils sa po 13, dok je Deni Grin ubacio 11 poena. Detroit Pistonsi poraženi su od Milvoki Baksa 99:95, a Boban Marjanović opet nije igrao odlukom trenera Stena van Gandija.

Bakse je predvodio Kris Midlton sa 27 poena, osam asistencija i šest skokova, dok je Janis Adetokumbo ubacio 21 poen uz šest uhvaćenih lopti i četiri blokade.

U ekipi Pistonsa najefikasniji je bio Ejveri Bredli sa 28 poena, dok je prva zvezda ekipe Andre Dramond postigao 13 uz 17 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: