Niksi doveli Majkla Bizlija

Njujork Niksi su svom rosteru dodali drugog pika sa drafta 2008. godine, Majkla Bizlija.

Izvor: MLJ

Sreda, 09.08.2017.

09:46

Niksi doveli Majkla Bizlija
Getty images

Od NBA do Kine i nazad, od igrača kome je predviđan Ol star status do povremenih nagoveštaja kvaliteta Majkl Bizli je do sada promenio pet timova, a dve godine je bio i na azijskom kontinentu.

Potpisao je ugovor sa Niksima na godinu dana za veteranski minimum od 2,1 milion dolara.

Bizli popunjava 15-člani sastav Niksa. Iako je prosečno beležio manje od deset poena (9.4), prosečno je igrao samo 16.7 minuta za Milvoki prošle sezone.

Uvek je bio talentovan košarkaš, ali su njegovoj karijeri odmogli pojedini ispadi van košarkaškog terena. On nije jedini koji se pridružuje timu sa Velike jabuke.

Njujorčani renoviraju i svoj menadžment pa su im se između ostalih pridružili i Stiv Mils koji dolazi kao predsednik i Skot Peri kao generalni menadžer.

Zanimljivo je da su Niksi posle prvog pika 2008. godine (Derik Rouz) sada angažovali drugog. Možda sledeće godine pozovu i O Džej Meja koji je u istoj draft klasi bio treći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: