Mamba Out: Ludilo, ovo ne može da se napiše...

Ubacio je 60 poena, doneo je pobedu svojim Lejkersima na oproštaju, ali pred Kobijem Brajantom bio je teži deo posla.

Izvor: SO

Četvrtak, 14.04.2016.

07:25

Mamba Out: Ludilo, ovo ne može da se napiše...
Getty Images

Jedva je savladavao emocije dok je uzimao mikrofon i počeo sa poslednjim obraćanjem publici u Stejpls centru, publici koja ga je obožavala u prethodnih 20 godina i čija je legenda postao.

“Čoveče“, počeo je Kobi i dao sebi koju sekundu da se pribere, “Ovo je ludo, ne mogu da verujem da je prošlo 20 godina. Neverovatno je biti ovde sa vama i sa saigračima... Bilo je uspona i padova na ovom našem putovanju, ali najvažnije jeste da smo kroz sve ostali zajedno“.

Brajant je rekao da ovako nešto ne može da se izmisli ili napiše i dodao je:

“Bio sam najzagriženiji navijač Lejkersa odmalena, znao sam sve o svakom igraču koji je igrao ovde. Najponosniji sam na godine u kojima smo posustajali jer ipak nikada nismo odustali. Sve što mogu da kažem jeste: ’Hvala za podršku, motivaciju i inspiraciju. Hvala vam iz dubine duše, volim vas mnogo, volim vas mnogo“, kazao je Kobi, a onda se zahvalio supruzi Vanesi na tome što je “održala porodicu“.

U poslednjem meču u karijeri Brajant je dao 60 poena (22-50 iz igre) i doneo je trijumf svom timu na način na koji je to činio u najslavnijim danima. Jedna stvar zabavljala ga je tokom meča...

“Ono što mi je bilo najsmešnije jeste što su mi svi 20 godina govorili da dodajem loptu, a sada su svi bili u stilu: ’Ne dodaj nikom“, našalio se Kobi, a onda uz otpozdrav gledalištu za kraj rekao:

“Mamba Out“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: