8 i 24 – od Lejkersa za Kobija

Legendarni Kobi Brajant predstojeće noći odigraće poslednju utakmicu u profesionalnoj karijeri, a Los Anđeles Lejkersi su spremili poseban teren za to.

Izvor: JT

Sreda, 13.04.2016.

22:53

8 i 24 – od Lejkersa za Kobija
Getty Images

Lejkersi od 4.30 po našem vremenu u “Stejples centru” dočekuju Jutu Džez, a na jednom delu terena biće ‘osmica’, a na drugom ‘dvadeset četvorka’.

Kobi je tokom svoje 20-godišnje karijere nosio ta dva broja na dresu, pa će predstojeća noć biti u tom znaku. Izvesno je da će Lejkersi povući jedan od ta dva, možda i oba, ali to ćemo saznati već posle Brajantovo oproštaja.

U Sjedinjenim Državama, ali i širom sveta, 13. april je nazvan “Danom Mambe” sve u čast legendarnog američkog košarkaša, o kojem možete da čitate u našoj temi.

Lejkersi su spremni za Kobijev oproštaj, a da li ste i vi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: