Četvrtak, 18.02.2010.

08:56

Salmons u Baksima, Bulsima novac

Milvoki angažovao solidnog strelca, Čikago dovodeo dva igrača koji će Bulsima omogućiti pokušaj dovođena velike zvezde u julu...

Izvor: B92

Default images

Ekipe Čikago Bulsa i Milvoki Baksa dogovorile su razmenu u kojoj u Milvoki Bakse prelazi Džon Salmons, dok će Bulsi angažovati Kurta Tomasa i Franciska Elsona, dva iskusna igrača kojima ističu ugovori na kraju sezone.

Ovakav potez je obostrano koristan za oba kluba. Ekipi Baksa potreban je proveren strelac u odsustvu povređenog Majkla Reda, dok je Čikago angažovanjem dva igrača kojima ističu ugovori dobio još više prostora u “seleri kepu”.

Čikago će na kraju sezone biti 20 miliona ispod granice što čuvenom timu iz Ilinoisa daje mogućnost da angažuje neku od velikih zvezda lige koje će biti slobodne na kraju sezone (Džejms, Boš, Vejd...).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: