Peković zadužio dres Panatinaikosa

Izvor: B92, Sport

Četvrtak, 26.06.2008.

13:37

Default images

Nikola Peković, prethodne sezone najbolji igrač prvaka Srbije Partizana, otputovao je u Atinu gde nastavlja karijeru. Na aerodromu su Pekovića dočekali navijači prvaka Grčke, a reprezentativac Crne Gore kaže da je veoma zadovoljan prijemom.

Sve je na neverovatnom nivou,“ kaže Peković, „Na aerodromu me je dočekalo 20 novinara, kamermana, fotoreportera a vozač mi je rekao ’Danas si ti moj posao’.“

Braća Janakopulos, vlasnici kluba uručili su u klupskim prostorijama Pekoviću dres sa brojem 14, a novinare je zanimalo šta očekuje od boravka u Atini.

Rekao sam im da su iza mene tri sjajne sezone u Partizanu i da je došlo vreme da idem dalje. Smatram da je PAO pravi izbor, došao sam kod Željka Obradovića, jednog od najboljih trenera u Evropi. Uostalom, on je jedan od razloga što sam izabrao ovaj klub,“ rekao je Peković, „Znam da su i mečevi sa Olimpijakosom važni kao i Partizanovi sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Prezadovoljan sam prvim minutima u ovom klubu, bolje je nego što sam mogao da očekujem.“

Peković je slobodan do početka avgusta kada ga čekaju obaveze u reprezentaciji Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: