Toti ljut, razmišlja o odlasku iz Rome

Izvor: B92, Beta

Petak, 14.01.2005.

23:18

Default images

Fudbaler Rome i reprezentativac Italije, Frančesko Toti, razmišlja o napuštanju svog kluba nakon što su ga na meču italijanskog kupa navijači vređali, izveštavaju italijanski mediji.

"Toti, bes", piše na naslovnoj strani rimskog ‘Korijere Delo Sporta’, a ‘Gazeta Delo Sport’ piše da je Toti “besan i spreman za rastanak”.

Toti (28) je ranije izjavljivao da razmišlja o odlasku iz Rome, zahtevajući od uprave da u klub dovede kvalitetne igrače. Toti, koji je kapiten i simbol rimskog kluba nikada do sada nije bio meta vređanja navijača Rome.

Roma je pobedila Sijenu sa 5:1 u Kupu Italije, ali je meč ostao u senci protesta navijača, koji su na teren ubacivali dimne bombe zbog čega je utakmica prekinuta na 70 minuta. Navijači su izviždali i flašama gađali Totija kada im je prišao da bi ih zamolio da prekinu sa protestima.

"To zaista boli. Teško ću zaboraviti ovaj incident, a u junu ću proceniti šta ću", rekao je Toti u televizijskom intervjuu posle meča.
‘Korijere Dela Sport’ u petak je citirao Totija, koji je rekao da nije zaslužio takav odnos navijača.

"Ne razumem. Ne zaslužujem takvo ponašanje navijača i ne prihvatam ga. To je ozbiljna rana i ne znam da li će moći da zaraste", istakao je Toti.

Roma loše igra ove sezone i već je promenila tri trenera. Klub je ispao iz Lige šampiona u prvom krugu takmičenja, a za liderom Serije A torinskim Juventusom zaostaje čak 17 bodova.

Totijev ugovor sa Romom ističe 2006. godine, a medijski izveštaji su ga ranije "prebacivali" u Real Madrid, Milan i Inter.

"Verujem da je Toti veliki igrač, koga bi svaki trener i predsednik voleo u svom timu, a ne samo ja. Ako Toti zaista ne zna gde da ode, ili ako je nesiguran u vezi sa svojom budućnošću trebalo bi da zna da ga mi u Interu poštujemo", rekao je trener milanskog Intera Roberto Manćini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: