Najbolji drugari: Nerazdvojnom paru potrebna pomoć!

Maja Mladenović iz Rume, čitateljka rubrike Ljubimac, poslala nam je dirljivu priču o poenteru kojeg je pronašla kako nepomično leži u kanalu. Ona se bori za njegov oporavak, ali joj je potrebna dodatna pomoć.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

10:49

Default images
Foto: Facebook/Maja Mladenovic

Marija je ovog psa pronašla u kanalu, sklupčanog, izgladnelog, dehidriranog i s povišenom temperaturom. Odmah ga je odvela kod veterinara koji je konstatovao prelom butne kosti i rekao je da mora da se uradi operacija osteosinteze (spajanje kostiju). Zbog toga je prebačen u Beograd u veterinarsku kliniku na kojoj je danas operisan i oporavlja se.

Tu je stekao i drugaricu, malu napuštenu macu koja je doneta sa teškom infekcijom oba oka i od prvog trenutka su postali najbolji prijatelji. Oni jedu zajedno, spavaju zajedno, igraju se, dočekuju i ispraćaju pacijente. Ona je stalno uz njega, bukvalno se ne odvajaju i stalno se sklupčava na njegovoj nozi koja ga još boli, leči ga svojom energijom.

Maja Mladenović preko Fejsbuk naloga sakuplja novac za ovo izuzetno skupo lečenje i operaciju i iskreno se nada da će se naći pravi ljubitelj životinja koji će ih nakon oporavka zajedno udomiti.

Ista muka ih je spojila i greh bi bio razdvojiti ih.

Danas je Katarina Jelić otisla u YBC Vet da ga obidje i zatekla neocekivan prizor za sta mi veterinari uopste nisu...

Posted by Maja Mladenovic Green on Wednesday, November 18, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: