Mačke probile obezbeđenje i došle na samit G20 (VIDEO)

Lideri grupe 20 najrazvijenijih zemalja sveta okupili su se na samitu u Turskoj, gde je trebalo da razgovaraju o najvećim svetskim problemima, poput situacije u Siriji, izbegličkoj krizi i terorizmu. Iako su samitu prisustvovali najuticajniji ljudi današnjice poput Baraka Obame, Vladimira Putina, ali i predstavnika Velike Britanije, Nemačke, Indije i drugih zemlja, nekoliko mačaka uspelo je da privuče veću pažnju

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2015.

08:40

Default images
Foto: Screenshot

Naime, na snimku koji kruži internetom vide se mace koje su, i pored velikog obezbeđenja, uspele da “prisustvuju” samitu.

Prošetale su se tamo-amo po postolju, onjušile rastinje i otišle. Čini se da mace nisu imale šta da dodaju i kažu na teme o kojima se govorilo na samitu…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: