Četvrtak, 26.01.2017.

12:40

Upoznajte Pampkin, zvezdu interneta

Nestašnu rakunicu, koju je majka napustila jer joj je noga bila slomljena, usvojila je vlasnica Laura.

Izvor: yahoo

Upoznajte Pampkin, zvezdu interneta
Foto: Thinkstock / ilustracija

Pampkin danas živi u Laurinom domu sa još dva psa, a na Instagramu ima više od milion pratilaca.

“To je kao da večito imate dvogodišnjaka u kući... Rakuni definitivno nisu slični psima, ne mogu da joj kažem da sedne ili ostane na mestu”, kaže Laura.

I pored svih bezbednosnih mera, rakunica je jednom uspela da odvrne slavinu i poplavi kuću, ali je dobra stvar što ume sama da koristi toalet za ljude, i što je niko nije učio tome.

Ipak, Laura i veterinarka Karen Haligan upozoravaju da niko ne bi trebalo da ima rakuna kao kućnog ljubimca. Pampkin je izuzetak jedino zato što živi na Bahamima, gde ne postoji sklonište za divlje životinje.
.

🎃"Oh, Haaay, sorry I'm late" #tbt #pumpkintheraccoon #raccoon #instagram #instalike #instagood #instadaily #love #pet #weeklyfluff

A photo posted by Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) on

.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: