Mačka preživela auto pranje

Jedna mačka je dobila neočekivan "kozmetički tretman" nakon što njen vlasnik nije primetio da se nalazi u kolima i ostavio ih u auto perionici.

Izvor: Izvor: B92

Nedelja, 14.04.2013.

14:00

Default images

Austrijanac Rajnhold Pratl rekao je da je čuo nekakav čudan zvuk iz automobila kada je ga je parkirao auto u redu za pranje, ali je mislio da je to zvuk koji dopire iz motora.

Međutim, nakon što je posle pranja izvezao automobil i ugasio motor shvatio je da iz njega i dalje dopire neki čuan zvuk, a kada je malo bolje pogledao video je da se ispod prednje maske automobila nalazi nejgova mačka.

Cela situacija je još neverovatnija jer se ovaj Austrijanac vozio skoro 20 minuta od svoje kuće do perionice i nazad, kada je shvatio šta se desilo bio je prilično šokiran.

"Hteo sam da operem kola, ali nije mi palo na pamet da zvuci koji dolaze iz automobila pripadaju mojoj maci", rekao je.

"Nije mi jasno zašto se sakrila u auto, a morao sam da za njeno oslobađanje angažujem lokalni auto klub", rekao je Rajnhold Pratl.

Maca Murli je još uvek bila mokra i mirisala na šampon nakon što je izbavljena, a vlasnik je stavio u kutiju i odneo kući.

Radnik iz auto kluba koji je spasio Murli kaže da do sada nije imao ovakav slučaj.

"Ovo je do sada bila najčudnija operacija spasavanja u mom životu. Nije bilo lako, morali smo da razmontiramo jedan dobar deo automobila kako bi stigli do mačke".

Operacija spasavanja je uspela, Murli je bezbedna kod kuće, a oni koji su učestvovali u njenom izbavljenju se i dalje čude kako je životinja ispod prednje maske automobila bez povrede preživela put oddvadesetak kilometara, a zatim i "četkanje" u auto perionici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: