Predstavljanje knjige Milene Garfild u Vašingtonu

Knjiga Milene Trobozić Garfild "Mali saveti za bolji život" biće predstavljena publici u Vašingtonu u okviru književne večeri u knjižari "Busboys and Poets" u sredu 19. aprila s početkom u 19h.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 15.04.2017.

15:57

Predstavljanje knjige Milene Garfild u Vašingtonu

Sa knjigom, koja je već bila povod okupljanja na događaju u Kongresnoj biblioteci u Vašingtonu, sada će publika moći da se upozna i u nešto intimnijoj atmosferi "Langston room" sale.

Knjiga naše poznate pozorišne i filmske producentkinje, PR stručnjaka i glumice Milene Trobozić Garfild predstavlja kolaž njenih misli, tekstova iz blogosfere, ali i veoma autentičnih iskaza vezanih za njene mnogobrojne profesije ili živote, kako ih ona još naziva.

Jedan broj tekstova je posvećen televiziji, filmu, pozorištu i advertajzingu, a spaja ih promišljanje o publici i posebno pitanje - kako je osvojiti. To i jeste danas ključno pitanje menadžmenta u kulturi, ono kome bi trebalo dati mnogo veći značaj i u teoriji, a posebno u praksi. Brojni tekstovi iz ove korisne knjige posvećeni su i pitanjima iz svakodnevnih praksi - oni pretežno obrađuju promene koje je sa sobom donela digitalna revolucija. Sve se to dešava na relaciji od Beograda do Vašingtona, pa tako otkrivamo i šta je nestalo sa novim tehnološkim spoznajama, a šta će uvek živeti i kako će svoj identitet prilagoditi promenjenoj stvarnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: