S.A.R.S. sprema najveći koncert u karijeri

Bend S.A.R.S. održaće svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

21:01

Default images

"Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo 'još jedan' naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi", poručuje S.A.R.S.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima "Buđav lebac", "Perspektiva", "Lutka", "To rade" najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti "veče za pamćenje".

"U narednom periodu ćemo osmisliti repertoar i eventualna gostovanja. Potrudićemo se da koncert bude totalno drugačiji od svega što smo do sada radili u Beogradu", najavljuje frontmen Žarko Kovačević.

Od objavljivanja albuma "Ikone pop kulture" početkom ove godine, S.A.R.S. su imali niz uspešnih koncerata u regionu, među kojima se ističu oni održani u Zagrebu - posle tri rasprodate "Tvornice" proletos, beogradski bend se vratio nedavno u glavni grad Hrvatske za koncert na kome je, ističe Kovačević, "9.000 fanova napunilo do poslednjeg mesta veliku dvoranu Dom sportova".

"U Zagrebu smo imali puno uspešnih koncerata, ali je poslednji jedan od najznačajnijih u našoj karijeri, jer nas je etablirao kao jedan od velikih bendova u regionu. Naša očekivanja za beogradski koncert su velika i nadamo se da će se tako nešto dogoditi i u Hali sportova", očekuje Kovačević.

Sa novog albuma S.A.R.S. su nedavno objavili treći spot i to upravo za pesmu "Ikone pop kulture".

"Ova pesma nosi najjaču poruku i naslovna je numera poslednjeg albuma, tako da nije smela da ostane bez ekranizacije i nadam se da će se ljudima dopasti spot", kaže Kovačević.

Ulaznice za koncert S.A.R.S. u Hali sportova od 25. decembra su u pretprodaji. Cena karte je 600 dinara preko mreže Eventim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: