Innershades u subotu u Gradu

Belgijski producent poznat kao Innershades (Creme Organization) nastupiće u subotu 20. decembra od 23.30h u "Gradu", a domaća DJ podrška su X-Coast, Dušan Lilić i Subsided.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

11:22

Default images

Innershades je producent iz Aalasta, koji je 2013. godine najavio samog sebe kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata Evrope, obećavajući da će biti jedan od onih tipova koji svima završi u kolekciji ploča pre ili kasnije. Njegov zvuk , s obzirom da je nastao iz Dance Mania produkcije, polako sakuplja podršku Julio Bashmore-a, Ben UFO-a, Dark Sky-a, Serge Clon-a, Nine Kraviz i između ostalog, Red D-a.

Debi singl ‘That Girl’ je postavio temelj grubog i hitrog dens flor vajba sa kojim je njegovo ime asocirano. Sledeći EP ‘No Stopping’ napravljen za Holandski bastion ekletkticnog kvaliteta - Crème Organization – nastavlja taj trend i obezbeđuje dobro znanu poziciju innershades-a medju Dj-evima i pratiocima ove muzike.

2013. godine je lansirao sam svoj ‘label’ Roze Balletten kao platformu za sopstveni materijal kao i za novu i eksluzivnu muziku od prijatelja i muzičkih istomišljenika.

Naoštrite svoj sluh i spremite se da đuskate uz ove energične eksploracije moderne ‘house’ muzike, radujući se budućnosti dok u isto vreme odaje omaž njegovim herojima i inspiracijama iz prošlosti.

Cena karte: 200rsd pre ponoći, posle 400rsd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: