Geri Bek prvi put u Beogradu

Nakon velike rođendanske proslave i otvaranja novog prostora, jesenju sezonu Lucky Records žurki, otvoriće britanski didžej i producent Geri Bek (Gary Beck), koji će ovom prilikom po prvi put nastupiti u Beogradu u petak, 3. oktobra, u "Assimilu", hangaru stare šećerane u Radničkoj broj 3.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 05.09.2014.

20:26

Default images

Geri Bek se smatra jednim od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske muzičke scene. Sa svojim prepoznatljivim zvukom gostovao je u najuglednijim klubovima i festivalima širom sveta. DJ Rush, Slam DJs, Sven Fet, Kris Libing, neki su od najvećih magova techno scene sa kojima je Geri Beknastupao u klubovima poput kultnih berlinskih Tresora i Berghaina, kao i Amnesie na Ibici.

Poslednjih nekoliko godina, njegova izdanja objavljena su na etiketama kao što su Drumcode, Saved i Cocoon, a trenutno je promoviše svoju etiketu BEK Audio, na kojoj se mogu naći izdanja Mr. G-ja, DJ Rush-a, Mark Bruma i Speedy J-a. Nakon objavljivanja albuma „Bring A Friend“, prošlu godinu obeležile su neka od njegovih najboljih izdanja među kojima se izdvojio "Video Siren“. Ove godine na kompilaciji „Saved 100“ našla se Gerijeva traka „Around You“ kao i Bejerov remiks za izdanje „Say What“.

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records, nastupiće beogradski producent i DJ Speedy, kao i Dejan Milićević, Alexandar Ivković, Pero Fullhouse i Mihajlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: