Dva dana "Attic Night festivala" na Belefu

Attic Night je dvodnevni muzički festival pod pokroviteljstvom Belefa, na kojem će biti predstavljeni bendovi iz Srbije i regiona, koji su u predhodnom periodu učestvovali u snimanju "Attic Sessiona" u studiju Attic.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.06.2013.

10:15

Default images

Idejni tvorci ovog projekta su Mićun Jauković iz Attic studija, i glumac Andrija Daničić, koji je ujedno i saksofonista benda Mašta Bašta.

"Attic sessions" imaju za cilj da, po ugledu na evropsku scenu, predstave bendove u njihovom prirodnom okruženju studija, putem visoko kvalitetne audio-vizuelne produkcije.

Na prvom Attic Night festivalu, u dva dana predstaviće se šest bendova, a to su:

Subota 29.06. 21h - nastupaju Dirljivi Trio, Sinestezija i Mašta Bašta,
Nedelja 30.06. 21h - nastupaju Ti, Threesome i Velahavle, sarajevski bend koji je ujedno i prvi bend iz regiona s kojim je Attic studio ostvario saradnju.

Svi nastupi biće snimani i od njih će nastati nove Attic Session epizode. Koncerti će se održavati u prostorima Belefa, tj.dvorištu 5. Beogradske Gimnazije, u Ilije Garašanina 24. Ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: