Nemački rok vikend u Žici

Nemački rokenrol sastavi The Tazmanian Devils i The Fancy Dolls iz Naumberga održaće koncerte u beogradskom klubu Žica (Kraljevića Marka5) u subotu 10. marta.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.03.2012.

09:23

Default images

“Zvuk The Tazmanian Devils je kombinacija klasičnog rockabilly stila i horor šarma, grupu čine dva momka (na gitari i kontrabasu) i devojka za bubnjevima svoj muzički izraz formiraju na tragu psychobilly ekspanzije 80-tih.“

“Nedistorzirana gitara uparena sa besprekornom rockabilly ritam sekcijom i pištavo-režećim vokalom, kao i žanrovski uobičajeni tekstovi o zombijima, kosturima i ostalim karakondžulama, uspešan su recept koji ovaj nemački trio izdiže iznad proseka“, saopštava organizator koncerta Bad Music for Bad People.

Do sada su objavili tri albuma: “Evil Boppin’” (2005.), “Wrecktime!” (2007.) i “Rhythm’n'Psycho Jamboree” (2009.). i to isključivo na LP pločama.

Tazmanian Devils po prvi put sviraju u Beogradu, a specijalni gosti su grupa The Fancy Dolls.

Koncert u klubu Žica u subotu, 10. marta počinje u 21:00, a karte se prodaju na ulazu u klub I koštaju 300 dinara.

Publiku će pre, između i posle oba benda zabavljati DJ Hellvis!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: