Marvel: Šta nas sve očekuje do 2019.

Na specijalnoj prezentaciji u Holivudu, predsednik studija Marvel, Kevin Fejdž, je novinarima i najvećim fanovima predstavio predstojeće filmske planove u vezi sa Marvelovim super-herojima, piše "Hollywood Reporter".

Kultura

Izvor: Hollywood Reporter

Sreda, 29.10.2014.

18:47

Default images

Džoš Vedon, zadužen za „Osvetnike“, režiser ostvarenja „Doctor Strange“, Skot Derikson, kao i braća Ruso koja predvode „Kapetan Amerika“ franšizu su takođe bili u publici.

Svi prisutni su bili u prilici da čuju brojne vesti koje se tiču Marvelove „Faze 3“ kao i da saznaju više o novim filmovima koji nas očekuju i koji uključuju ostvarenja „Black Panther“, „Inhumans“ i dva nova filma o „Osvetnicima“.

Marvel je takođe objavio da će se ostvarenje „Captain America: Civil War“ u bioskopima naći 6. maja 2016. godine, a premijera filma „Doctor Strange“ će biti pomerena za 4. novembar 2016. godine.

„Čuvari Galaksije 2“, koje će režirati Džejms Gan, u bioskopima će se naći 5. maja 2017. godine, a potom će uslediti „Thor 3: Ragnarok“ (28. jul 2017.).

Fejdž je takođe najavio snimanje filma „Captain Marvel“ koji će biti predstavljen 6. jula 2018. godine. U pitanju će biti prvo ostvarenje u kom će glavni lik biti žensko, čime je stavljena tačka na spekulacije da će „Crna Udovica“ sa Skarlet Johanson zapravo biti prvi film sa ženskom osobom kao glavnim protagonistom.

Marvel će takođe započeti i snimanje filma „Inhumans“ koji će se u bioskopima pojaviti 2. novembra 2018. godine. U pitanju je grupa vanzemaljaca sa super moćima koja se pojavila u velikom broju Marvelovih stripova, uključujući „Fantastičnu Četvorku“ i „Kapetan Amerika“.

Svetlo dana će ugledati i još dva filma o „Osvetnicima“ pod nazivom „Ininity War“ – prvi deo će svoju premijeru imati 4. maja 2018. dok će drugi nastavak u bioskope stići u maju 2019. godine. Oba filma će biti objavljeni u 3D.

Marvel je već objavio i datume drugih filmova u okviru „Faze 3“ – „Ant-Man“ (17. jul 2015.) i „Kapetan Amerika 3“ (6. maj 2016.).

Ostvarenje „Doctor Strange“ će svoju premijeru imati malo kasnije usled neuspelih pregovora sa Hoakinom Finiksom, a spekuliše se da bi glavnu ulogu mogao da dobije Benedikt Kumberbač.

Marvel trenutno sprovodi „Fazu 2“ svog filmskog univerzuma koja će kulminirati filmom „Osvetnici: Doba Ultrona“ čija premijera je zakazana za 1. maj 2015. godine.

Cela ideja o fazama pojavila se kada je Marvel počeo da ostvaruje impresivne rezultate sa svojim prvim filmovima kao što su „Ajron men“, „Tor“ i „Kapetan Amerika“. „Faza 1“ je klimaks imala predstavljanjem „Osvetnika“ 2012. godine koji su postavili temelj za sve naredne planove kompanije.

„Faza 1“ ostvarila je ukupnu zaradu koja premašuje 3.8 milijardi dolara, do je „Faza 2“ do sada ostvarila prihode u visini od 3.3 milijarde dolara, a tek se očekuje premijera narednog „Osvetnici“ filma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: