Zvezda na Stazi slavnih za Orlanda Bluma

Britanski glumac Orlando Blum dobio je zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu, na ceremoniji na koju je došao sa trogodišnjim sinom Flinom.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.04.2014.

21:08

Default images

Glumac, koji popularnost duguje ne samo bogatoj filmskoj karijeri, već i vezi sa poznatom australijskom manekenkom Mirandom Ker, od koje se razveo prošle godine, otkrio je juče 2.521. zvezdu sa svojim imenom na čuvenom holivudskom bulevaru.

Blum se proslavio ulogama u blokbasterima "Pirati sa Kariba", "Gospodar prstenova" i "Hobit". "Za momka koji je odrastao u Londonu, Holivud deluje kao mitsko mesto", izjavio je Orlando.

Glumac se posebno zahvalio svojim fanovima bez kojih, kako je rekao, "sve ovo ne bi bilo moguće". Ceremoniji su prisustvovali i glumac Forest Vitaker, reditelj Dejvid Levo kao i Blumovi roditelji, Sonja i Kolin.

Glavna zvezda svečanosti, međutim, bio je mali Flin koji je prvi zakoračio na tatinoj zvezdi.
Orlando sa sinom Flinom (Foto: Beta/ Richard Shotwell/Invision/AP)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: